پیشنهاد ویــــژه ...
کانال تلگرام سایت صفحه اینستاگرام سایت راهنمای خرید از سایت
تبلیغات
تبلیغات

قیمت عسل

قیمت عسل

 برای استخراج عسل ، درپوش هایی که توسط زنبورهای خانه روی سلول ها قرار می گیرد قطع می شود. پس از جدا شدن قفل ها ، فریم ها در استخراج کننده قرار می گیرند. استخراج کنندگان مدرن قاب ها را می چرخانند تا تقریباً تمام ها با نیروی گریز از مرکز از شانه جدا شوند. اگر به درستی انجام شود ، شانه موم عسل تقریباً مضر نیست و در جریان جریان شهد بعدی توسط زنبورها قابل استفاده مجدد است.

از استخراج کننده ، عسل باید غربال شود یا حل شود تا هرگونه ذره موم اضافی و بقایای زنبور جدا شود. پس از غربالگری یا حل و فصل ، ممکن است بطری شده و به مصرف کننده فروخته شود. نیازی به پاستوریزاسیون ندارد زیرا حاوی بسیاری از اجزای طبیعی ضد باکتری است. این مؤلفه ها و سایر موارد با فیلتر بیش از حد و پاستوریزه شدن از بین می روند. به همین دلیل است که بسیاری از مصرف کنندگان خام را ترجیح می دهند. فواید عسل زیادی وجود دارد.

اکنون که روند چگونگی تهیه عسل تشریح شده است ، وقت آن است که قسمت آخر سؤال “چیست؟” را بررسی کنیم. ما به درون خود نگاه خواهیم کرد تا ببینیم چه چیزی ماده ای را که عسل می نامیم تشکیل می دهد. درمورد زنبورها ، به مراتب بیشتر از شیرین کننده طبیعی است. این یک “ماده غذایی کاربردی” است ، به این معنی که یک غذای طبیعی با فواید سلامتی است. این مزایا به تازگی به دلیل ماهیت پیچیده باز شده است. اجزای اصلی عبارتند از: آب ، شکر ، اسید ، پروتئین ها و اسیدهای آمینه و مواد معدنی مختلف.

عسل در درجه اول از قندها تشکیل شده است. کسانی که با میانگین درصد ترکیب کل برای مقایسه نشان داده شده اند: فروکتوز (۳۸٫۲٪) ، گلوکز (۳۱٫۳٪) ، مالتوز (۷٫۱٪) و ساکارز (۱٫۳٪). تقریباً ۱۷٫۲٪ از ترکیب را آب تشکیل می دهند. اگر حاوی آب زیادی باشد تخمیر می شود. اگر حاوی خیلی کم باشد ، تبلور شروع می شود. قندهای دیگری نیز وجود دارد که تقریباً ۱٫۵٪ آن را اشغال می کنند. خاکستر ۰٫۲٪ از و ۳٫۲٪ مواد جامد دیگر را تشکیل می دهد. گذشته از قند ، که منبع انرژی شگفت انگیزی است ، “مواد جامد دیگر” واقعاً بخش شگفت انگیز عسل هستند ، و همان چیزی است که را ، خوب ، می سازد. برای به دست آوردن کامل ترین پاسخ به “عسل چیست؟” ما بیش از این درصد به تفصیل خواهیم رسید.

اسیدهای عسل کمتر از ۰/۵ درصد مواد جامد گزارش شده را تشکیل می دهند ، اما این سطح نه تنها به طعم کمک می کند ، بلکه تا حدی مسئول پایداری عالی عسل در برابر میکروارگانیسم ها است. چندین اسید یافت شده است ، اسید گلوکونیک شایع ترین آن است.

یکی دیگر از اجزای جامد اسیدهای آمینه است. اسیدهای آمینه بلوک های سازنده پروتئین هستند و در عسل از گرده ای که توسط زنبورهای در آن باقی مانده است می آیند. مشخص شده است که عسل بسته به منبع آن می تواند شامل بیست اسید آمینه ضروری در اجزای گرده یا پروتئین آن باشد. به طور متوسط ​​حاوی هر جایی ۱۱ تا ۲۱ اسیدهای آمینه رایج است. آنها “بلوك ساختماني” پروتئين ها هستند و تعداد زيادي از آنها براي زندگي ضروري هستند و بايد در رژيم غذايي به دست آيد. از آنجا که عسل حاوی گرده است ، می تواند در درمان آلرژی مفید باشد.

مواد معدنی موجود در عسل عبارتند از: پتاسیم ، کلر ، گوگرد ، کلسیم ، سدیم ، فسفر ، منیزیم ، سیلیس ، آهن ، منگنز و مس. همچنین حاوی آنزیمهای مهم اینورتاز ، دیاستاز (آمیلاز) و گلوکز اکسیداز است. ویتامین های موجود در شامل B6 ، تیامین ، ریبوفلاوین ، اسید پانتوتنیک و نیاسین است. علاوه بر این ، آنتی اکسیدان های کریسین ، پینوبانسین ، ویتامین C ، کاتالاز و پینوکمبرین به خنثی سازی آسیب دیده به فعالیت رادیکال آزاد کمک می کنند. همه ویتامین ها ، آنتی اکسیدان ها و آنزیم ها با گرم کردن عسل از بین می روند.

توجه به این نکته بسیار حائز اهمیت است که بیشتر ویتامین و مواد معدنی عسل به دلیل داشتن گرده است. به همین دلیل است که در صورت به دست آوردن مزایای سلامتی ، مصرف عسل بدون فیلتر و غیر تصفیه شده بسیار مهم است.

یک قاشق غذاخوری عسل حاوی ۶۴ کالری است ، با این حال دارای بار گلیسمی سالم در حدود ۱۰ برای ۱ قاشق غذاخوری است ، که کمی کمتر از موز است. به همین دلیل باعث ایجاد سنبله قند و افزایش انسولین مانند قند معمولی در میز نمی شود.

USDA در مورد محتوای غذایی گزارش داده است ، اما همه ایجاد نمی شود ، یا به طور یکسان تحت درمان قرار می گیرد. مصرف خام بهتر از خوردن عسل فرآوری شده تجاری خواهد بود.

دسته بندی : رپورتاژ آگهی
نویسنده : fulfile
تاریخ انتشار : 19 / 08 / 2020
بازدید : 1603 بازدید
لینک کوتاه : https://fulfile.ir/?p=1181
مطلب مفیدی برای شما بود ؟؟ پس به اشتراک بگذارید برای دوستانتان

fulfile

دیدگاه کاربران ...

    لطفا قبل از ارسال سئوال یا دیدگاه سئوالات متداول را بخونید.
    جهت رفع سوالات و مشکلات خود از سیستم پشتیبانی سایت استفاده نمایید .
    دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

    دیدگاه خود را بیان کنید

0